Генералният спортен директор на Бетис - Антонио Кордон, засипа с похвали

...
Генералният спортен директор на Бетис - Антонио Кордон, засипа с похвали
Коментари Харесай

Директорът на Бетис засипа Лудогорец с похвали

Генералният спортен шеф на Бетис - Антонио Кордон, засипа с похвали Лудогорец преди мача сред двата тима, който е довечера от 19:45 часа на " Хювефарма Арена ". 

„ Всички тимове, които са първенци в своите страни, са суверенни, те са мощни и мощни. И Лудогорец не е печелил лигата един път или два пъти, той я е спечелил единадесет. Истината е, че е необикновено, че те печелят толкоз доста и това в действителност ви демонстрира какво съставлява този тим. Това е шампионски тим, даже в случай че е от лига с по-ниско равнище от четирите или петте огромни в Европа. Това е противник, който в последните 25 мача вкъщи, загуби единствено два пъти “, заяви Кордон.

„ Всичко направено в Разград, приказва доста, че индивидът, който е вложил тук, е бил прав. И той продължава да го прави, тъй като има моменти, когато на някой му доскучава и споделя „ Стига толкоз “. Но тук е противоположното, те желаят да продължат да карат Лудогорец да пораства повече и това е хубаво.

Лудогорец ни затрудни на „ Виямарин “. Това е доста рисков тим, има доста бразилци, те са бързи, мощни и могат да затрудняват всеки. Вече видяхме, че те не се опасяват от това какъв ще е резултатът “, приключи Кордон.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР